Published 2007-05-25, originally published at old blog

Lenge siden jeg har posta noe her nå. Grunnen er enkel: skole, skole og atter skole. Eller for å være mer spesifikk: Semesteroppgave og eksamen. Hat, hat og enda mer hat! Men nå er man dog ferdig! Det er av den grunn man sier: SWEET! SKÅL! ÅHHERREGUDÅJÆVLADEILIG!!!!! Og når man da summer seg litt igjen, tenker litt over ting, så streifer tanken innom denne siden. Ja, sant det, kanskje på tide å oppdatere sin offisielle tankerekke igjen.

Siden dette blir den første oppdatering på en lang stund, kommer jeg ikke til å skrive om noe spesifikt, som jeg gjerne prøver å gjøre ellers. Derimot vil jeg skrive om småting som har skjedd siden sist jeg skrev om mitt trivielle liv.

Fumigate kom videre!!!

Jeg har fortalt tidligere at Fumigate er med i Emergenza-festivalen (aka Battle of the Bands, aka VM i Rock), og at de kom videre fra første omgang på Gamle Christiania. Andre omgang befant seg på John Dee, og Fumigate hadde 7 nye konkurrenter å måle styrke med. Det gikk så det suste, Eivind og gjengen gjorde rent bord med overlegen seier (50 stemmer mot underkant av 30). Selv syntes ikke bandet at showet var noe bra, noe vi blant publikum sa oss meget uenige i. Showet var fantastisk! Noe det også går frem av artikkelen i lokalavisa.

Det kan jo også sies at noe av grunnen til suksessen var at bandet sponset buss på lokale som ville opp og se showet (og stemme selvfølgelig=)). Denne bussen tok jeg tilbake til Risør, dog etter noen misforståelser (bussen kjørte fra meg=P). Dette er noe de kommer til å repetere da de skal til Betong 9. juni (lenke til Facebook, må være logget inn for å se) for å spille i finalen. Folk er hjertelig velkomne til å være med på dette, og det loves en forrykende fest!

Ferdig med skolen… jøss…

Ikke at jeg har helt fått det inn i meg enda, men jeg avsluttet min eksamen i Beslutningsanalyse I 24. mai (i går ja). To uker i forkant av det var jeg innom Ås en uke for å skrive og levere siste semesteroppgave (derfor jeg ikke tok bussen til Oslo for konserten, var allerede i Oslo da). Den oppgaven fikk jeg se like før jeg hadde eksamen. Jeg fikk A-. Så du kan vel trygt si at jeg er fornøyd med innsatsen der. Nå gjenstår det å se hva jeg får på eksamen da…

Jeg har fått varsel om innkalling

Forsvaret er frampå og har sendt meg varsel om innkalling. Det vil si, innkallingen kommer ikke før i januar, to måneder før jeg skal inn til Luftforsvaret ved Sjøforsvarets rekruttskole (som jeg har forstått er på Madla). Dette høres faktisk spennende ut (til sammenligning med heimvernet og bardufoss…), men timingen er rævva! Mars?! Det betyr at jeg må sløyfe to år av den videre utdannelsen! Heldigvis har jeg da krav på utsettelse (igjen…), siden jeg innen faktisk innkalling har gått seks måneder på UiO (gitt at jeg kommer inn på UiO…). Nei, får oppdatere på saken ettersom flere ting konkretiserer seg.

Er i gang med å ta lappen

Har fullført trafikalt grunnkurs, noe som betyr at jeg har bestått 1 av totalt 4 trinn som vegvesenet har for å ta lappen, som det kan leses om i Læreplan førerkortklasse B og BE (personbil) (65 sider med lesing, moro…). Neste trinn er obligatorisk evalueringstime med trafikkskolelærer, som jeg skal ha til tirsdag. Wish me luck…

Møte med gamle kjente
Møtte nylig Daniel Urfjell, en kamerat jeg ikke har sett på lenge. Marius og jeg møtte han nede på Prommen, hvor han satt og så på finalen i FA-cupen. Som iherdig ManU-fan, måtte han forlate lokalet med bitterhet. Men bitterheten forsvant raskt da han kom hjem, da Leo, ungen hans, møtte han i trappa. Marius og jeg var med hjem for, og endte med å spille fotball med småpjokken. Festlig=)

Fremover

Jeg har sikkert glemt en rekke småting blant ting jeg har vært med på og fått gjort den siste tiden. Men det får heller være. Nå er det tid for å tenke fremover. Det innebærer tur til Betong, Hovefestivalen, Grill’n’Chill og tur til Irland. En tid krydret med jobb, sol, skjærgård, pils, venner og alt mulig annet som skulle dukke opp. Hvem vet, kanskje noe av det dukker opp her…;)

Written by Arne Hassel