Published 2011-05-22, originally published at old blog

I dag er en sånn dag hvor jeg ikke føler for å gjøre noe, mao. perfekt grobunn for å skrive et innlegg i bloggen man ikke klarer å holde vedlike ^\_^ Og jeg følger tankerekken til Thomas og skriver litt om alt og ingenting som fyker rundt i tankene mine for tiden.

I dag er som sagt en dag hvor jeg ikke føler for å gjøre noe. Det på tross at jeg har nok av ting å gjøre. Eksamensdatoen nærmer seg nådeløst, 30. mai er dagen for første og 14. juni er dagen for andre. I tillegg til det har jeg en eksamen i spesialpensum (SPARQL, for de som interesserer seg for det) som det ikke er satt noen dato for enda. Om ikke det er nok, så har jeg frist for innlevering av master-essayet mitt 1. juni. Oppi alt dette så er det Generalforsamling for CYB den 27. mai (kom kom!), og for DNS den 3. juni. For førstnevnte skal jeg presentere regnskap og balanse for 2010 og budsjett for høsten 2011, samt krysse fingrene for at folk stiller til valg på vervene som skal fylles i Hovedstyret (bl.a. mitt eget, Kasserer).

Så er litt stresset for tiden. Ikke at det har fått meg i 100%-fokus modus (som dette innlegget forsåvidt er bevis på); forrige helg gikk til Åpningsfest av Escape (episk!), tett etterfulgt av 16. mai-gallaen til DNS (hvor jeg holdt tale). Jeg skulle også ha vært med på Psildefrokosten til RF, men var for trøtt etter en natt på Chateu Neuf, og stakk heller hjem for å sove. Noe som var veldig greit, siden jeg da fikk energi til å være med på 17. mai-grilling sammen med venner hos Jarle og Henriette.

Jeg kunne skrevet mye om Thailand-turen jeg var på i februar (herlig tur!), men akkurat det gidder jeg ikke nå. Eller skrevet at jeg i tillegg til engasjementet som Kasserer i CYB også har engasjert meg i styret som har ansvar for bursdagsfesten til UiO på Ole Johan Dahls hus 2. september, som administrator for IFI-blekka 2011, og som økonomifunksjonær i Økonomiutvalget til DNS. Men det mestrer jeg ikke lyst til å skrive om nå.

Det jeg vil skrive om er at jeg koser meg over det faktum at sommern snart er her! Og med det flytting fra Vestgrensa til mine venner i Rosenborggata 15c! Jepp, du leste riktig, før 1. juli i år flytter jeg inn på det private markedet! Siden høsten 2003 har jeg vært boer hos enten SiÅs eller SiO, så blir spennende å se hvordan det blir. Ellers har jeg lite planer for sommeren, bortsett fra en bursdag på låven på Hope 2. juli, samt en traktorfestival samme sted 16. juli. FyrJam 29. – 30. juli blir det nok også noe av. Utover det blir det lite festival på meg, flyttingen gjør det greit å spare penger.

Hva gleder du deg til med sommeren?

Written by Arne Hassel