Published 2007-02-25, originally published at old blog

Da har jeg satt i gang med enda en blogg. Min tidligere ligger/lå på arnehassel.com (kan hende jeg har sagt opp avtalen nå, og at lenken ikke lenger er aktiv). Flyttingen begrunnes i at jeg ikke lenger ønsker å påkoste et webhotell som koster meg 1000-lapp i året når jeg ikke bruker det til noe fornuftig. Jeg har lyst til å lansere prosjekter jeg sysler med etterhvert, men kommer heller til å bruke gratisløsninger på nett. Om det skulle bli noe stort/seriøst/potensielt penger å tjene, så skal jeg heller se på muligheten til å leie et webhotell igjen.

Bloggens innhold

Prinsippet mitt for å føre en weblogg er å skrive tekster som er av interesse for meg selv. Men i første omgang er dette en egotripp uten like. Jeg skriver om det som faller meg inn, interesserer meg og som jeg tror kan være greit å ha nedskrevet til en senere anledning. Om andre skulle fatte interesse for det, så er det bare gøy.

Når det er sagt, så vil jeg tro at temaene hovedsaklig vil dreie seg om teknologi og innovasjoner innenfor web, da dette er det jeg interesserer meg i større grad for. I det jeg skriver dette har jeg lyst til å lage meg et lite direktiv for widgets som er gratis. Tiden vil vise om dette kommer til å skje.

Hyppighet

Dem som er kjent med min gamle weblogg vet at mine oppdateringer kommer og går, noen ganger ofte, noen ganger sjeldent. Men helst sistnevnte. Jeg vil oppfordre folk til å abonnere på RSS-tråden min (artikler, kommentarer)om de skulle være interessert i fremtidige tekster fra denne siden.

Om nicket

For dem som skulle stusse på nicket mitt megoth, så er forklaringen ganske enkel. Den stammer fra en karakter i Mike Rosenzweig’s nett-tegneserie Everything Jake. Christopher Megothsky, som er hans egentlige navn, er en heller tykk nerd og venn av Jake, seriens hovedperson. Megoth blir introdusert i serien gjennom Rose, Jakes bestevenn, da de skal spille et rollespill ved navn Dungeons & Dragons (yeah!=). Megoth er senere skaperen av PokeX (en morderrobot som ligner påfallende på en pokemon ved navn Pikachu), kilde av kunnskap samt kjæreste til kusinen til Rose (eller no sånt). En skikkelig søt jente. Og hvem vil vel ikke ha en karakter som det som forbilde?=P

Written by Arne Hassel