Published 2007-03-05, originally published at old blog

Og så var helgen overstått og lagt bak seg.

Mye skjedde, fra det som ble fra torsdag til søndag. Torsdagen startet med Emergenza-festivalen (eller VM i Rock som Radio Tango liker å kalle det) på GAMLA (Gamle Christiania), hvor min bror, Eivind, og hans band, Fumigate (offisiell side, myspace), var med. Etter å ha møtt Karl Petter, som jeg skulle få overnatte hos, på Oslo S stakk vi til puben for å gi dem vår støtte.

Konkurransen fungerer på den måten at de bandene som får størst støtte av publikum, altså dem som som hever hånden for bandet når det er opptelling, går videre. Karl Petter og jeg slang oss med når bruttern og gjengen gikk opp på scenen og sammen med resten av Risør-folka (for dem var det faktisk overraskende mange av) og vi rocka vilt til musikken (hehe=). Det var utrolig deilig å kunne slå seg løs til Fumigate, hvis musikk passer ypperlig på scenen. Til min glede (ikke overraskelse dog) gikk de videre, og skal spille neste gang på John Dee 13. mai. Gjett om jeg skal inn da og!

Turen gikk så videre til Ås, hvor jeg skulle være med på Kulturaften med Hankattene. Før det hadde jeg en miniopptrening av daværende Aspirerende Aspirant, nåværende Hovedkasserer, Erik Olsvik. Oppegående kar som ser ut til å ha fått teken allerede, da jeg ser siden er oppdatert med flere ting etter at jeg forlot ås-stedet (ho-ho). Kveldens innhold i seg selv er eksklusiv for Hankattene, noe som i og for seg selv kanskje er likegreit.

En natt senere, morgenen erinnet og brunsch med Marianne gikk turen videre nedover til Sørlandet, nærmere bestemt Tvedestrand. På turen stakk jeg innom Outland hvor jeg tok med meg 2. og 3. bok av Claymore, 1. bok av X/1999 og 1. bok av Battle Angel Alita – Last Order, alle manga-bøker jeg anbefaler. Etter en kjedelig tur nedover møtte jeg Marius, som førte meg til huset til Tove, som skulle ha innflyttingsfest. Litt skeptisk etter å ha hørt folket satt og så på Ugly Betty, satte jeg og Marius i gang med å fyre opp oss selv og resten av folket med drikke og skrøner. Etterhvert kom det til flere og flere folk, og kvelden sett over ett var en suksess. For noen mer enn andre;)

Av høydepunkter kan det vel nevnes Marius, Kais og min “dialog” om hvem som var homser av oss eller ikke (også kalt generelt drittpreik) hvorpå Marius etter en time inn i diskusjonen får hvisket inn i øret “kanskje dere bør ta et hint og ikke prate om dette lenger”. Viste seg at iallefall en av folka som var på festen faktisk var homser. Et faktum som selvfølgelig fikk oss alle til å brøle av latter. Kais kjæreste for kvelden, samt det faktum at han (sitat start) ikke husker (sitat slutt) hvordan han kom hjem, er også en framtidig klassiker. Ellers masse annet bra, men som man ikke dveler mere med her;)

Søndagen hadde en vond start, men dog en diggere fortsettelse. Pizzakebab er en nydelig rett å oppdage en slik dag. Mer er det egentlig ikke å si om den helga=)

Written by Arne Hassel