Published 2011-01-09, originally published at old blog

Da har det gått vel en uke av 2011, og livet går sin vante gang. Uka har for det meste gått til å være forkjølet, noe som har gått ut over det meste, deriblant jobb. Å være forkjølet er noe skikkelig herk, med hodepine, kaldsvette, snufsende nese og generell lite til null energi til å gjøre noe fornuftig.

På tross av forkjølelse har jeg fått gjort en del, deriblant vært med på å lære opp den nyansatte på jobben i frontend-systemet på jobb, som har inkludert opplæring i konvensjonene våre for markup og semantikk, samt vår bruk av LESS for å håndtere CSS-reglene.

Ellers har jeg fått meldt meg opp i fag, og det er satt opp etter planen. Jeg har også jobbet med Martin Haugland med å bilagsføre regnskapet til Dagen@IFI, samt at jeg driver med økonomiarbeid og ellers stiller som hjelpeperson for Cybernetisk Selskab. Og så har jeg selvfølgelig tatt turen innom den nye informatikk-bygningen! Anbefaler alle å ta en titt, og ta turen innom forenings-kontorene, som det pleier å sitte noen på.

I første omgang er jeg spent på om søknaden min om faglig innhold i mastergraden blir godkjent. Den skal opp til godkjennelse 14. januar. Det er litt kjedelig, siden frist for påmelding til hovedopptaket for undervisning våren 2011 er 13. januar 23:59… Så jeg får bare håpe at planen min blir godkjent, ellers må jeg kjøre en ny runde med å finne ut hvilke fag som passer til master-oppgaven, for så å krysse fingrene for at det fortsatt er mulig opptak i de fagene.

I februar skal jeg til Thailand! Jeg drar sammen med 5 venner, og vi har leid oss en leilighet på Phuket de første to ukene. Tre av oss skal være der i tre uker, mens de tre andre skal være der en uke ekstra. Akkurat hva vi skal gjøre de ukene er ikke spikret enda, men jeg har fått låne Lonely Planet – Southeast Asia av brodern, og den er fast lesestoff på sengen fremover. Jeg gleder meg!

Akkurat nå driver jeg og tar meg opp på Read It Later-listen min (i skrivende stund er den på 332 items…). Og så irriterer jeg meg over design-avgjørelser, som f.eks. hvorfor Action Center i Windows 7 skal ha et ikon i oppgavelinjen når den ikke har noenting å fortelle meg?! Er mye (små ting) man kan irritere seg over… ^\_^

Written by Arne Hassel